За реклама

Благодарим ви за интереса към рекламните възможности на Izkustvenintelekt.com – онлайн платформа, която е посветена на изкуствения интелект и технологичните иновации, които променят света около нас.

Сайтът ни е подходящ за реклами на компании, които искат да достигнат до аудиторията, интересуваща се от изкуствения интелект и машинното обучение. Нашата аудитория включва както професионалисти в областта, така и любители, които искат да научат повече за тези технологии.

Нашият екип ще ви помогне да изберете подходящата рекламна опция за вас, като можете да избирате между различни размери на банерите и позициите им на сайта. Предлагаме както статични, така и анимирани банери.

Примерни цени за реклама на Izkustvenintelekt.com:

Размер на банераПозиция на банераЦена за месец
300×250 pxГорен десен ъгъл на страницата$100
728×90 pxГорна част на страницата$200
160×600 pxЛява страна на страницата$200

Цените са ориентировъчни и могат да се променят в зависимост от периода на рекламната кампания и броя на закупените рекламни места. За повече информация относно рекламните възможности и цените, моля свържете се с нас чрез формата за контакт на сайта. Ние сме готови да ви предложим персонализирано решение, което да отговаря на вашите конкретни нужди и бюджет.

Share to friends
Изкуствен интелект